SALOU vs SMB

CB SALOU 88 – 74 MANYANET REUS B

2a derrota de la temporada per al nostre sènior que competeix en territorial. Tot i que el partit no va ser dels més lluents que hem fet en aquestes 6 jornades, no vam jugar gaire malament.

No vam estar encertats des de sota cistella així com altres llançaments que fins ara ens sortien força bé. A nivell defensiu, tampoc vam estar gaire afortunats, ja que moltes defenses ben fetes de llançaments des de la línia de tres punts, no van servir per aturar que l’equip salouenc encertés fins a 13 triples.

Fins al darrer període, no ens vam posar les piles, i va ser quan vam poder empatar, per fi, el partit. Però va ser un emmirallament, ja que de seguida vam tornar a afluixar i tres triples seguits ens van acabar sentenciant.

Dissabte rebem a Constantí on preveiem que serà un partit de tu a tu, ja que estem similars en la taula de la classificació. Tocarà treballar de valent tota la setmana si volem estar a la part alta de la taula.

5, 6, 7 MANYANET

Amb el patrocini de: