PUIGCERVER 1R A vs PBG

Primer partit de competició per al nostre prebenjamí groc de 1r que van anar a jugar al camp de la Puigcerver.

Per ser el primer partit, vam poder gaudir molt gràcies al treball que vam fer des d’un bon inici de partit, anant a per totes les pilotes i intentant que la pilota la tinguem nosaltres. Vam començar a defensar cadascú a un rival diferent, i que això és molt important per a la estructura defensiva col·lectiva d’aquest esport.

Vam poder posar moltes cistelles gràcies a poder córrer de manera ràpida cap a cistella i sense parar de botar (aquest aspecte molt important i que remarquem molt).

Aquest dissabte tornem a jugar contra, també, l’escola Puigcerver, però aquesta vegada de 2n. Les coses, el més segur, és que ens costaran una mica més, però no per això, hem de deixar de lluitar la pilota. No guanya qui més cistelles fa, sinó que el que busquem és aprendre mentre gaudim!

5, 6, 7 MANYANET

Amb el patrocini de: