SMA vs REUS DEPORTIU

MANYANET REUS A 63 – 61 REUS DEPORTIU B

Partit marcat per les baixes, dos imprevistos ens va fer afrontar el partit amb 7 jugadors, els quals van treballar i van deixar-s’ho tot a la pista, per fer-se amb la victòria.

L’inici va estar marcat per l’encert tant interior com exterior i un domini del rebot que ens feia agafar uns avantatges de +8, al segon quart vam seguir amb la mateixa dinàmica mantenint al rival en  mes de deu punts i amb un control de les faltes i el joc bastant seriós, de manera que vam poder marxar als vestuaris amb un +12.

A la tornada de vestuaris, sabíem que el rival apretaria i pujaria intensitat i que s’igualaria tot mes, i tot i que els primers minuts ens vam permetre anar +15, el cansament, els errors i les faltes ens van fer baixar una mica i gràcies a un triple sobre la botzina del rival, vam marxar +10 a l’últim acte.

A l’últim quart tot era un +8, +7, intentant controlar el temps i les faltes, pero el poc encert i el cansament, unit amb 2 jugadors expulsats, va permetre al Reus aprofitar 2 transicions ràpides i ficar-se a 3, la cosa canviava, les sensacions eren negatives i el domini del rebot estava passant a ser del rival, un altre triple igualava el partit a falta d 2 min, pero un grup seriós i amb ganes de voler treure la victòria, va baixar al fang i gràcies als tirs lliures, tot i que vam fallar uns quants i 3 bones defenses vam poder deixar la victòria a casa i a pensar en el derbi contra el líder de dissabte!

Amb el patrocini de: