VIDAL I BARRAQUER vs PBG

Aquesta jornada vam anar a jugar a l’escola Vidal i Barraquer, contra un equip tot masculí i de 2n, amb nois molt grans físicament que ens van posar les coses una mica difícils.

Es nota que l’equip està millorant i madurant, ja que es van veure diferents cosetes: va, arribar a tirar força vegades a cistella, especialment el 1r període, inclús de jugadors que encara no havien trobat l’oportunitat de fer-ho, així com també vam defensar molt bé als rivals que ens passaven fins a 3 caps d’alçada. Però sobretot, volem destacar l’aprenentatge en l’esport, en la competició, perquè comencem a entendre que no tot ens cau del cel, sinó que hem de treballar i que ho hem de buscar per poder tenir resultats. Ens vam adonar que sense anar a per la pilota no la podem tenir, que qui pensa amb les seves possibilitats pot aconseguir molt més del que podem fer de forma natural.

Aquest dissabte nou partit a casa per seguir demostrant el múscul d’equip que som!!

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!!

Amb el patrocini de: