CARME vs CMG

EL CARME BÀSQUET 84 – 49 MANYANET REUS GROC

Un partit que va començar molt igualat, on tot i la inferioritat física del Cadet Masculí Groc, vam poder frenar l’embranzida inicial de l’equip local i mantenir una diferència de menys de 10 punts a la mitja part. Tot això degut a la ràpida transició ofensiva que mostraven els reusencs i la defensa intensa que a estones realitzaven.

A partir de la mitja part va sortir un altre equip, mostrant-se més lent que fins aleshores, permeten a l’equip local poder escapar-se en el marcador gràcies a les segones i terceres oportunitats que tenien a cada atac. 

Finalment, a l’últim quart, l’equip visitant va tornar a mostrar-se intens a estones, intentant reduir la diferència i demostrant que també poden competir, sempre que tots estiguin concentrats i intensos amb el joc.

Amb el patrocini de: