SFA vs JET

MANYANET REUS A 57 – 60 JE TERRASSA

Tornem a portar-vos una nova crònica del nostre sènior femení A on, tot i perdre, va plantar cara a un Terrassa que es situa a mitja taula cap amunt que no s’esperava trobar un Manyanet tant fort. Vam plantar cara tot el partit, de menys a més, sobretot en defensa trampejant individual i zona que va fer errar bastant al rival.

Durant el partit apart de tenir estones que fèiem la lluita cadascú per la seva banda, vam estar poc encertades en cistelles fàcils i sobretot molt desafortunades en els tirs lliures, on fallem massa. De ben segur que aquesta setmana tocarà treballar fort aquestes dues facetes del joc per que no ens torni ha passar! Fins i tot vam tenir fins a tres ocasions abans de la botzina final per empatar i/o endur-nos el partit a la butxaca, però no vam estar de sort!

Aquesta és de ben segur la dinàmica que ha de portar el nostre equip i que, després del dissabte no intentarem abandonar pas, no deixarem de treballar, ja que aquesta setmana tenim partit a casa contra el R. Deportiu (21.45h) i diumenge visitem al Sant Nicolau. A per totes doncs! 5-6-7 MAAAANYAAAAANEEEETTT

Amb el patrocini de: