ELISABETH vs IF

ESCOLA ELISABETH 54 – 53 MANYANET REUS

Aquest dilluns 7 de març vam anar a Salou a jugar. Vam endur-nos la nostra primera derrota. 

Basquetbolísticament parlant, ho vam fer bé quan vam treballar, quan jugàvem obertes en atac i canviàvem la pilota de costat per trobar solucions fàcils, a més a més quan juguem amb passades i sense tant de bot ens resulta un joc molt més amé. La cosa és que no ens podem quedar només en atacar bé puntualment, podem cometre errors, però el que no ens podem permetre és no defensar, les nostres rivals es trobaven soles cada vegada sota aro a més de que els deixàvem fer tot el que volien, van agafar tots els rebots i van tenir mil oportunitats més que nosaltres. 

El bàsquet es basa en que l’equip rival fiqui menys punts que nosaltres i si no fem el possible per a que això funcioni, per molt bé que ataquem, sense una bona defensa no hi ha una victòria. 

Al final el resultat ha de ser el de menys, sempre i quan ens ajudi a adonar-nos que per molt de talent que tinguem si no treballem totes i en la mateixa direcció no serem efectives. 

No ens preocupa aquesta derrota, ens queda la tornada i és a casa, treballarem per fer un canvi de xip i demostrar qui som i que és tot allò que sabem fer. Toca treballar i molts! No som invencibles!

5, 6, 7 MANYANET!

Amb el patrocini de: