MORELL vs SFA

CB MORELL 70 – 36 MANYANET REUS A

Un partit més amb el plus de derbi que se’ns fa una muntanya. Anem al partit amb algunes baixes i algunes jugadores sense estar al 100% però això no fa que ens arronsem. Comencem el matx competint i plantant cara a un etern rival molt sòlid, treballador i efectiu, acabant la mitja part amb un 37-23 en contra.

La falta d’encert i no tenir prou recanvis per les jugadores ens passa factura, i nosaltres comencem a fer la guerra cadascuna pel seu costat, pensant que així arreglaríem el partit, ens oblidem de conceptes bàsics com jugar en equip, intentar no botar de més i sobretot buscar-nos com a companyes per que surti un joc col•lectiu i més fluid, però es va lluitar fins al final i sempre donant el màxim, apuntant-nos una nova derrota a la llista.

Però això no para, la competició continua i ara tenim dues setmanes per treballar de valent i assolir coses noves i pulir els errors que acostumem a fer. El nostre senior femení no sap que es rendir-se!   5-6-7  MAAA NYAAAA NEEETTT!!!!

Amb el patrocini de: