JM vs MATARÓ

MANYANET REUS 62 – 43 UE MATARÓ

Solvent victòria del júnior masculí contra l’UE Mataró. 

Els nostres van començar el partit molt endollats, amb intensitat defensiva i força encert en el tir exterior que ens va permetre fer un parcial de 24-12. Al segon període l’equip perd la concentració en defensa i permet al rival anotar en situacions més properes a l’anella. A més, el nostre desencert en el tir lliure fa que que encaixem un desfavorable parcial de 9-14 que fica a l’equip visitant al partit, arribant al descans 33-26.

A la represa aconseguim de nou augmentar el nivell defensiu, recuperant pilotes que ens permeten córrer en atac i anotar amb facilitat, per arribar amb 13 punts d’avantatge al darrer període. A més, un factor clau és que continuem encertats en el tir exterior (fins a 9 triples). Tot això ens permet tancar el partit amb comoditat i retrobar-nos amb un triomf després de quatre partits consecutius sense guanyar. 

Enhorabona a tot l’equip! Seguim! Siiiuuuuuu!!! 

5, 6 ,7 MANYANET!!! 

Amb el patrocini de: