CMV vs EL CARME

MANYANET REUS VERD 63 – 53 EL CARME

Partit important a casa el qual necessitàvem una gran concentració i una regularitat durant els 40 minuts si volíem treure’l. 

Vam iniciar el partit marcant un gran ritme defensiu i parant al referent ofensiu del rival que recolzaven l’atac bàsicament en un jugador, l’equip ho va entendre i conseguía tenir avantatges en atac ja fos amb transicions ràpides o circulant la pilota. Al final del quart un petit baixon i la pèrdua del domini del rebot van fer que el rival s’acostés 14-13

Al segon quart, les rotacions i l’alternança al matcador fa que els primers minuts ens entrin dubtes, pero uns bons minuts defensius ens fan agafar una bona renta al descans.

Mitja part 31-23

El pas pels vestuaris ens va fer, primer d tot agafar aire, i entendre que algunes males sensacions que haviem tingut, eren fruit d’errors nostres i que havíem de conviure amb els errors i sobretot mantindre el caràcter. La intensitat no era la mateixa pero en defensa seguiem tenint els conceptes clars, no jugavem amb fluïdesa i uns bons minuts finals, ens fan marxar al últim acte 45 a 31

Semblava que viuríem un últim acte tranquil, pero va entrar la relaxació i els nervis i el rival ho va aprofitar per pujar el ritme i la intensitat, igual que la duresa defensiva, el rival es va aconseguir ficar a 8 punts i l’equip va necessitar d’un temps mort per relaxar i baixar tensions, fet que vam aconseguir tornar a agafar 12 punts, pero al final una cistella del rival ens va deixar amb el marcador final de 63 a 53 tenint clar que es un rival complicat i que tant aquest com qualsevol partit d’aquesta fase, haurem de treballar i picar pedra els 40 minuts si volem competir. L’aprenentatge segueix el seu curs i ara a per el següent, seguirem treballant!!

5, 6, 7 MANYANET

Amb el patrocini de: