VILASECA vs JM

CB Vilaseca 59 – 55 Manyanet Reus

Derrota del júnior masculí al camp del Vilaseca en un partit que va estar marcat pel baix encert dels nostres. 

El partit va començar bé pels nostres júniors amb un parcial de 9-19 al primer període gràcies a una bona defensa i a l’encert en situacions properes a cistella. Al segon període el Vilaseca va augmentar el seu nivell defensiu i a més vam concedir molts tirs lliures (fins a 13 llançaments pels locals). Això juntament amb el nostre desencert en el tir exterior va fer que encaixéssim un parcial de 18-10 arribant només 2 punts per sobre al marcador al descans. 

A la represa segueix la mateixa tendència, el nostre percentatge en el tir exterior és molt baix i no sabem llegir bé el partit buscant tirs més propers a l’anella. A més, al darrer període deixem de ser sòlids defensivament concedint segones oportunitats en el rebot i això fa que encaixem un parcial de 17-9 que va ser definitiu, tot i els nostres intents per emportar-nos el partit als últims segons. 

Tot i el bon joc de l’equip, la manca d’encert i algunes fases de desconnexió defensiva ens va costar el partit. Hem de seguir treballant per millorar aquests aspectes. 

5, 6, 7 MANYANET!!! 

Amb el patrocini de: