PIM vs AMPOSTA

Aquest dissabte els nostre preinfantils van disputar el darrer partit de l’anada d’aquesta 2a fase dels campionats. El rival va ser el CB Amposta que va venir i, malgrat el resultat, no ens ho va posar fàcil en certs moments del partit, ja que, podent haver deixat el resultat tancat abans de la mitja part, les nostres empanades i llacunes de treball, van permetre al club visitant seguir competint.

Hem de treballar molt més la concentració, així com situar-nos a pista. Portem unes jornades en que el joc és força millor respecte l’inici de temporada però encara ens queda molta feina per fer, i és per això que als entrenaments també hem de treballar, perquè si una cosa és clara, és que si no ho treballo prèviament en les sessions de la setmana, no puc esperar i que el dia de partit em surti tot com espero i desitjo. El treball, primer a l’entrenament, després és quan vindran els resultats en partit.

Toca una setmana dura d’entrenaments perquè dissabte juguem contra un rival directe i que fa ben poc que hi vam jugar, i és que Ploms ens rebrà a casa seva amb ganes de tancar el partit des d’un bon inici.

A treballar de valent i a demostrar-ho amb fets, amb accions, les paraules se les emporta el vent.

Amb el patrocini de: