BM3 vs LA SELVA i PUIGCERVER

05/02 Aquest dissabte, el benjamí masculí groc va jugar el seu segon partit des de les vacances de Nadal contra la Selva. No va ser un partit gens fàcil, comencem la primera part adormits i confiats, tots anem a per la pilota i deixem jugadors sols sota cistella, ens fa por atacar i ens traiem la pilota del damunt perdent passes; pel contrari, els nois i les noies de la Selva comencen el partit amb ganes de pilota, agafant rebots i defensant.

A la tercera part ens despertem i treballem les últimes dues parts; tornem a ser l’equip de sempre, valents cap a cistella i verticals, cadascú defensa el seu, i no els hi donem segones oportunitats per fer bàsquet.

Tot i trobar-nos davant d’un fort rival hem competit fins al final. No hem d’oblidar que tot comença treballant als entrenaments! Cal seguir!

Dissabte 12 de Febrer, el benjamí va jugar contra l’escola Puigcerver. Va ser un partit amb molta intensitat i molta actitud. En tot moment volíem la pilota, anàvem cap a cistella sense por, jugàvem amb equip… feia goig veure com jugaven! Esperem que continuïn així! Ànims Manyanet💪🏼

Amb el patrocini de: