PBG vs JOAN REBULL

Aquest dissabte els prebenjamins de 1r vam tornar a competir després de dues setmanes sense fer-ho, Ho vam fer a casa contra l’escola Joan Rebull.

Aquesta vegada, vam anar amb moltes baixes dins de l’equip per diverses causes, però no van ser suficients per deixar de plantar cara … En total, vam ser 6 jugant i amb la mascareta, cosa que dificultava encara més poder donar el 100%. Però bé, no patiu perquè aquests craks van tornar a demostrar la valentia de la que estan fets i molt ben fets jejeje. Tot i ser poquets vam aguantar molt bé tot el partit, vam aconseguir anotar moltes vegades, inclús alguna més que l’altre equip. Vam tenir moltíssimes oportunitats d’arribar a cistella perquè vam anar a per la pilota sense dubtar-ho ni un sol moment!

Molt contents de la feina feta i volem que això es mantingui malgrat els resultats i és que aquest cap de setmana ens tocarà jugar contra una escola que és molt competitiva i amb nens i nenes de 2n de primària. Molta força i molta canyaaa!!

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!

Amb el patrocini de: