SFA vs CASTELLDEFELS

MANYANET REUS A 36 – 44 CASTELLDEFELS

Sembla mentida dir-ho, però és el primer partit de l’any 2022! Després de les vacances de Nadal, les conseqüències del Coronavirus han fet que els partits anteriors s’hagin aplaçat, sigui per equips visitants o locals, però per fi arriba i on millor que a casa!

Partit bastant igualat on comencem a disputar la nostra lliga, la lluita a la part baixa de la classificació cada cop està més renyida i ens arriba un castelldefels bastant més reforçat que a la 1ra volta i més dur.

Les nostres jugadores noten la falta de partits i d’entrenament i es veu reflectit en els errors a cistella que tenim durant el partit, ens passa factura errar sota l’anella i la creu que portem arrossegant dels tirs lliures.

Tot i això no deixem de competir i els resultats de cada quart són igualats, 1er (6-8), 2n (8-8), 3er (14-16) i 4rt (8-12),on  reflecteix que a final del partit elles tenen més encert i aprofiten les pilotes interiors per aconseguir 2+1 en diferents ocasions. La falta de voler encertar per part nostra fa que el partit es decanti cap a l’equip rival, però ja tenim el cap en la següent setmana, ja que es presenten dos partits seguits!! Sigui com sigui, amb energia i continuar treballant!!   

5-6-7 MAAANYANNNEEETTTT

Amb el patrocini de: