CMV vs SALLE TGN

MANYANET REUS VERD 83 – 71 SALLE TGN

Tornem a la competició després de mes i mig de l’últim partit, amb moltes circunstancies entre mig, iniciem el partit amb un bon parcial, recuperant bastantes pilotes, que ens fa agafar un avantatge de 8-9 punts ràpid i controlar el marcador, encara que el joc sigui molt parat i amb transicions molt ràpides i precipitades.

Al segon quart el marcador arriba a tenir un +15 pero la relaxació en defensa es va plasmant i vivim de l’error en el tir i les individualitats, fet que no ens fa estar còmodes a pista i no es el que busquem desde la direcció. Al descans un mal últim min ens fa marxar de 9.

A la sortida dels vestuaris buscàvem que l’equip sortís motivat, i que milloressin les sensacions, i hem obtingut totalment el contrari, el equip ha estat molt incomode en la circulació de pilota i amb molts errors en els pases i fent el camp encara mes petit, al final del 3er quart estem 6 a dalt.

A l’últim quart, un cúmul d’errors ens fa que el rival es fiqui a 2 punts i l’equip es donés compte que sense intensitat i actitud no es podria treure el partit i una pujada de la línia defensiva i una serie d’accions seguides, ens fa acabar controlant el joc i dominar els últims minuts per treure un +12. Partit per sumar minuts de competició i intentar orientar als nois de cara al tram important, el joc s’ha de millorar, ja que no hem estat a l’altura del que treballem dia a dia. Seguirem formant als jugadors, i buscarem millorar el següent.

Amb el patrocini de: