CMV vs CMG

MANYANET REUS VERD 67 – 47 MANYANET REUS GROC

Partit complicat i a la vegada emocionant entre els dos cadets de l’escola amb les mateixes idees de joc, però el qual el marcador no ha reflectit el viscut a la pista.

El primer quart comença amb intercanvi de cistelles i la diferència física es nota, agafant el cadet verd 10 punts d’avantatge, pero el groc assimila que per contrarestar aquesta diferència ha de pujar un o dos punts la intensitat de joc i entra a jugar un factor importantíssim i més quan juguen 2 equips del mateix club, el cor i les ganes de guanyar al altre equip del club.

Al segon quart, l’actitud nostra es massa passiva i la intensitat es baixa de manera que tenim moltes errades i ens va salvant que ells tambè fallen i el rebot ens dona opcions de correr i l’equip funciona a ratxes.

Al descans 35 a 24

A la sortida de vestuaris, buscàvem activar a l’equip amb canvis en la defensa i pujar la intensitat, fet que a ratos aconseguim, pero entrem en moltes errades i pèrdues de pilota, encara així un últim minut canviant actitud, ens fa marxar 50 a 36

A l’últim quart l’inici es molt dolent i dona pas a 3 contraatacs seguits de l’altre cadet i tornen a ficar-se al partit, torna l’apatia i la relaxació, i les individualitats son la tònica predominant, ens queda una sensació de veure al joc del rival i el moviment de pilota que volem davant, pero no trobar la manera. Un temps mort i unes pautes en defensa ens fan tenir uns últims 4 min força bons i cambiar la sensació en quant a haber millorat alguna cosa en defensa i en la circulació que ens acaba donant el +20 final.

Serem sincers i justos i felicitarem al rival, perquè el marcador no ha estat just amb el treball que han donat.

Sempre dic que a vegades les victòries dissimulen les mancançes que tens, pero som conscients i ho volem fer veure així als jugadors, seguirem treballant per tornar a trobar el camí que teniem. Aquesta Semana amb 2 partits ens ha ensenyat que ens hen de ficar les piles per aquesta nova setmana que ve i es presenta durisima. A pel següent i a seguir treballant!!

5, 6, 7 Manyanet!!!

Amb el patrocini de: