GENER DEL JF

Des que van començar les competicions de nou, després de les vacances de Nadal, el Júnior Femení ha guanyat els dos partits de lliga, tot i que no han pogut jugar-los tots els de calendari degut al confinament de l’equip.

Les noies del júnior va tornar de Nadal i van jugar contra el CB Morell com a visitants. Sempre ha estat una pista complicada per elles, on endur-se a victòria no ha estat mai fàcil, però aquesta vegada no va ser així. 

Després de tres pròrrogues seguides, el júnior no va parar de lluitar cada cistella, cada pilota perduda, cada rebot…fet que ens va portar a una victòria molt ben treballada. Tot l’equip vam acabar més cansats que mai, però amb un somriure a la cara, perquè al final l’esforç va tenir una bona recompensa. 

El següent cap de setmana, les jugadores del júnior van estar parades, teníem un brot a l’equip que impedia poder jugar, però el dissabte passat, van tornar a la pista, amb moltes ganes de tornar-se a posar l’equipació.

El partit de dissabte va ser contra Salle Tarragona, no va ser un partit molt complicat, però ens va costar trobar el nostre joc i les sensacions de feia un parell de setmanes. El júnior es va endur el partit tot i que  va costar posar-nos a to. 

Tot l’equip tècnic està molt content de la feina que estan fent totes, tant als entrenaments com als partits.

Cal seguir treballant per seguir millorant i mantenir tot el que s’ha aconseguit!

5, 6, 7 MANYANET!

Amb el patrocini de: