DOBLET DEL PIM

Aquest cap de setmana el preinfantil masculí va disputar dos partits a l’escola: dissabte contra el Calafell i diumenge contra Ploms.

Els resultats són els següents: dissabte victòria amb un 82 – 62, i diumenge derrota amb un resultat de 46 – 65.

De tots dos partits em quedo amb com vam jugar el del diumenge. I és que, com ja vinc defensant des de l’inici de temporada, el resultat numèric no és el que més m’importa. Diumenge, a diferència de dissabte era el partit que més factors teníem en contra: pista llarga (quan acostumem a jugar en lateral), partit el dia abans, l’hora (12:30) i que érem molt curts de gent. I malgrat tots aquests factors, vam aconseguir portar el partit força bé, ja que vam arribar a empatar el partit al 5è període. Al final, el cansament, segurament, degut per jugar en pista llarga i que no estem acostumats, ens va acabar perjudicant i deixant escapar al visitant.

Ens quedem amb aquest últim partit i l’actitud dels nostres nois, on van demostrar que quan volen saben fer les coses ben fetes.

Hem de seguir així i que això no afluixi.

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!

Amb el patrocini de: