VENDRELL vs JM

AB VENDRELL 67 – 43 MANYANET REUS

Derrota del Junior Masculí davant d’un Vendrell que va ser superior durant tot el partit.

El partit va començar força igualat amb un parcial de 17-11 al primer període, però les sensacions ja no eren bones ja que l’equip local dominava el rebot i portava el control del ritme de joc. Al segon període es confirma les dificultats que té l’equip per anotar, a més la falta d’intensitat defensiva i les pèrdues de pilota ens fa encaixar un parcial de 19-7 que va ser decisiu per trencar el partit i marxar al descans 18 punts per darrere al marcador.

A la represa sembla que l’equip es refà apropant-se a 13 punts, amb una lleugera millora en el joc de l’equip, endurint la defensa i aconseguint córrer més en atac. Però els locals van reaccionar ràpidament amb un parcial de 7-0 per tornar a posar 20 punts de diferencia al marcador. L’últim període va ser un tràmit pels locals, ja que dominaven totes les facetes del joc i no va ser possible cap tipus de reacció, posant finalment el 67-43 per finalitzar l’enfrontament.

Cal reflexionar i treballar de valent per tornar a competir. Ànim a tot l’equip!

5, 6, 7 MANYANET!!!

Amb el patrocini de: