PBG vs VIDAL I BARRAQUER 2N FEM

Primer partit del 2022 per als nostres craks de 1r de primària. I comença amb un bon repte: jugar contra un equip al complet de nenes, de 2n i súper lluitadores. Però tranquils, que això només ens va fer una mica de respecte al principi del partit.

Vam començar el partit, no sé si adormits o bé que al canviar d’any vam fer un reset. Poc a poc, com aquell que li venen petites ones de records, i epa! Que estem jugant un partit de bàsquet! I, sí sí, a partir 3r període les tornes van canviar i la balança es decantava més cap al nostre costat. Vam recuperar l’equip lluitador del 2021 i poc a poc vam arribar a cistella. Que la balança canviï de costat no implica que en vàrem posar més que Vidal i Barraquer, però algo és algo no? Jejeje. Una cosa que sí ens agradaria destacar és que les nostres jugadores (que normalment treballen més com a formiguetes) es van créixer i van prendre protagonisme en el partit, els hi va anar molt bé competir contra les rivals noies també.

Aquest finde, si el virus ens ho permet, tornarem a jugar un altre partidet i tornarem a ser nosaltres!

Apa, bona setmana!

5, 6, 7 MA-NYA-NEET!!!

Amb el patrocini de: