SMA vs VILAFRANCA

MANYANET REUS A 63-86 CASAL VILAFRANCA

Parcials 17-26, 23-16, 6-22, 17-22

Partit dolent ahir contra un bon equip com és el Vilafranca, tot i faltar-li un parell de bons jugadors.

Vam aguantar i competir prou bé fins al minut 20 de partit on arribem 40-42, fent una de les nostres pitjors defenses de tota la temporada deixant moltíssims espais en el centre de la zona, i no vam estar prou pendents de saltar a les ajudes ni de tancar el rebot.

En el minut 15 de partit, hi ha un acció anti-esportiva important per part del Vilafranca, i això ens perjudica moltíssim. Passem a disposar només de 8 jugadors per afrontar els últims 25 minuts de partit, i amb jugadors molt carregats de faltes personals, però no és excusa.

Fem un tercer quart realment dolent en atac anotant només 6 punts i seguim tous en defensa deixant-nos anotar 22.

Un partit que no ens deixa bones sensacions, quan les setmanes d’entrenament són complicades per varis motius, després ens costa jugar com equip, i si permetem tantes segones i terceres opcions als nostres rivals, no tenim res a fer.

A treballar més, i a ser equip sempre, quan ens entren i juguem bé, i més encara quan no surten les coses.

Ànims, el següent ho farem millor!!!

5, 6, 7 MANYANET

Amb el patrocini de: