OLESA vs SFA

N.B. OLESA 70 – 29 MANYANET REUS A

Cap de setmana on ens toca un partit molt complicat ja que ens enfrontem al segon classificat de la lliga i ens trobem un equip molt superior, física i esportivament parlant.

El fred i una pista difícil fa que cada quart ens costi molt anotar, sobretot cistelles fàcils, i veure com un rival fort segueix anotant, fent bon joc i estan per sobre del marcador durant tot el partit, ens fa que el match sigui una costa amunt cada minut que passa, arribant a fer 2 únics punts en el tercer quart.

Tot i així, tenim alguns moments on hem pogut fer alguns contraatacs i millorar les nostres mancances per poder afrontar els rivals que són més assequibles per a nosaltres, arribant a un parcial més igualat a final de partit on només anoten 13 punts i nosaltres 10.

Continuem treballant per d’aquí dues setmanes ja que arribem a un cap de setmana de descans de jornada i millorarem de cara al següent partit

5-6-7 MAAA NYAAAA NEEEETTT!

Amb el patrocini de: