VETERANS SALLE vs SMA

VETERANS SALLE REUS 62-75 MANYANET REUS A

Parcials 17-11, 17-25, 15-19, 13-20

Partit molt disputat ahir vespre a la difícil pista de la Salle de Reus.

Vam tenir un començament de partit complicat amb un parcial en contra de 8-0, no vam poder anotar el nostre primer punt fins al minut 6 de partit. Els jugadors van mostrar molt de caràcter i es van sobreposar i van guanyar els tres quarts restants. Molt bon encert des del perímetre, una bona defensa en general, i molt remarcable la feina dels nostres jugadors interiors negant molt bé la recepció dels seus jugadors grans. Vam tenir un pèl de sort , doncs ells no van estar del tot encertats en atac, i ho vam aprofitar.

Felicitar als nanus de l’equip, no només per la victòria sinó sobretot per l’actitud. En aquest grup no sobra ningú, tots sumen, uns dies més i d’altres menys, però sempre com equip.

5, 6, 7 …

Amb el patrocini de: