VALLS vs CMV

CB VALLS 54 – 60 MANYANET REUS VERD

Sabíem que seria un partit complicadíssim, per la pista, per les sensacions de les últimes setmanes i sobretot perquè el rival cada cop estava mostrant una millora ascendent.

Inici marcat per intercanvis de cistella i poc domini del rebot, on no estàvem concentrats, poc moviment de la pilota i ens dona pas a acabar 16-14 el quart.

Al segon quart arriba la nostra pitjor imatge, amb poca actitud i gens d circulació de pilota, on arribem a perdre de 11 punts, i a 3 minuts del final del quart comencem a mica en mica pujar línies i a apretar en defensa i retallem fins als 3 punts.

Teníem clar que si no érem equip, no ens passàvem la pilota i no trèiem el caràcter, avui no teníem opcions, i es aquí on l’equip a agafat el descans com per reflexionar i donar-ho tot i el tercer quart l’hem dominat, tant defensivament, com dominant el rebot, traient la pressió i movent la bola i jugar amb el tempo.

Hem aconseguit una renta d 10 punts, però teníem clar que el rival apretaria i s’han ficat a 4 punts.

L’últim quart ha estat un quart on tothom ha aportat i on el rebot i les ajudes han estat correctes, potser ens ha faltat algú d calma en algun moment, i no precipitarnos, pero al final hem sabut jugar amb el marcador a favor i en una pista complicada.

Remarcar l’actitud de l’equip en els 24 minuts que hem estat al partit, tots sumen i tots han d ser important dintre del seu rol i avui ho han sigut.

Seguim, a pel següent i sobretot no pensar mes enllà del següent dia!!

Una més, som-hi equip!!!

Amb el patrocini de: