TERRASSA vs SFA

JET TERRASSA 82 – 53 MANYANET REUS A

Partit contra el segon de la lliga on hem donat durant dos quarts la nostra millor versió i plantant cara a un rival assequible a mesura que avançava el partit, començant el matx amb moltes ganes i arribant al final del primer quart 19-13.

Després de veure que seria un equip dur i que ens fa pressió a la sortida de la pilota des d’un inici i durant tot el partit aconseguim passar-la i treure cistelles que ens fan estar dins del partit, anant al vestidor amb un resultat de 34-27.

Hem aconseguit posar-nos a 4 punts sota, fins i tot davant del marcador, però el nostre tercer quart sembla que sens fa costa amunt i elles amb una banqueta més extensa, segueixen fent pressió i a nosaltres sense comença a notar el cansament i es veu reflectit en el marcador, arribant al tercer quart 60-40.

Afrontem últim quart per aprofitar i treballar les coses que realment hem e millorar de cara al següent partit, seguir treballant i intentar que no anotin més punts, però pèrdues de pilota i accions errònies escollides fan que l’altre equip segueixi anotant i finalitzant el partit 82-53.

El cansament ens passa factura, però sabent que és un rival assequible, quan vingui al nostre pavelló encara l’afrontarem amb més ganes!! Seguim treballant i fins la setmana que ve!!

5-6-7 MAA-NYAA-NEET!!!

Amb el aptrocini de: