CMG vs RAPITENC

MANYANET REUS GROC 66 – 68 CB RAPITENC

Partit molt igualat des de l’inici, on just després del salt inicial, els visitants van poder agafar un cert avantatge aprofitant la diferència física que hi havia entre els dos equips. A partir del minut 5, el Manyanet Reus va començar a jugar amb organització i va encertar els llançaments que fins aleshores no havien entrat, acostant-se al marcador al final del primer quart. (18-19)

Al segon quart, va ser un quart molt igualat, on el Rapitenc intentava imposar la seva diferència física però els reusencs seguien contrarrestant-ho amb bon joc i molta intensitat, per arribar a la mitja part amb un 39-34.

Al tercer quart el Manyanet Reus no va aconseguir mantenir la diferència en el marcador degut a les segones oportunitats que tenia l’equip visitant a l’hora d’atacar. (53-54)

Finalment, l’últim quart va ser molt disputat i igualat, on els reusencs van demostrar una gran concentració i intensitat en moments importants del partit, arribant rjugant-se l’empat en l’última possessió. (66-68)

Un partit on el treball diari va sortint a la llum, reduint la diferència en el marcador respecte la primera volta en 17 punts. Un resultat que no fa més que donar ànims per seguir millorant.

Amb el patrocini de: