CBT vs CMV

CB TARRAGONA 68 – 58 MANYANET REUS VERD

Primera derrota marcada per la quantitat de baixes, fins a 5 baixes donaven pas a jugar amb 7 jugadors, fet que remarco que no ha estat el causant de la derrota, pero a minvat molt les capacitats que tenim i ha condicionat una mica el joc.

Un inici bo, marcant el ritme i sabent trobar avantatges a partir d divisions i tancant bé en defensa ens donaven avantatges de 6 punts pero uns últims 3 min plens d’errors i de nervis donaven pas al rival a ficar-se per davant i marxar 3 per sota.

Un segon acte marcat per els nervis i les precipitacions, donaven lloc a un mal quart, on perdíem el rebot i ens costava molt trobar l’anella rival i poder estar amb comoditat, tot i així empatàvem el quart i marxàvem al descans – 3 estant dintre del partit.

Al tercer quart, començàvem molt malament darrera i el CBT marxava al marcador, pero un Manyanet ple d’orgull i d’esperit es ficava per davant i una cistella a falta d 5 segons per acabar el quart els tornava a ficar per davant d 1 punt. Tot quedava obert i ple d’esperança després de la imatge que vam donar. 

Quedava un quart on l’orgull i la lluita tenien que seguir, i en situacions així s’ha de veure el que busquem, un equip unit i amb ganes, possiblement el teníem, pero el cansament, les errades al balanç defensiu i els problemes al rebot ens han castigat molt i ens han fet que anéssim a darrera i que mica en mica el temps jugués en contra nostra, i la distància ha anat augmentant fins arribar als 10 al final. 

Una lliçó mes, ens ha de servir, un partit mes i una pedra al camí que haurem d’aprendre d’això, s’ha de buscar el positiu i treballar per afrontar el següent partit, no hi ha més.

5, 6, 7 MANYANET

Amb el suport de: