B. BAIX GAIÀ vs JF

BÀSQUET BAIX GAIÀ CBA 17 – 82 MANYANET REUS

El passat cap de setmana el nostre Júnior Femení va disputar com a visitant contra el Bàsquet baix Gaià d’Altafulla i es van endur la seva quarta victòria. 

Des del primer moment, les jugadores van sortir endollades per treballar i donar-ho tot a la pista, fet que va sorprendre al rival i agaféssim una gran avantatge al marcador. 

A la mitja part del partit, l’equip contrari va decidir utilitzar la zona com a recurs defensiu, fet que a nosaltres ens va sorprendre i va fer que baixés una mica la intensitat de partit. Però ja a l’últim quart van tornar a agafar el nostre ritme de partit, corrent al contraatact i jugant contra la zona. 

Les nostres juniors van fer un gran treball en equip, tant ofensiu com defensiu, cosa que ens va permetre tenir sempre molt de avantatge en el marcador. Ara cal seguir treballant, sense baixar el ritme ni la intensitat. 

5, 6, 7 MANYANET!

Amb el suport de: