AMPOSTA vs SFB

C. B. AMPOSTA 35- 62 MANYANET REUS B

Vam sortir desde un inici  molt concentrades sabent que havíem de treballar en cada moment. 

El nostre rival desde el minut 0 es van ficar amb una defensa tancada, però al llarg del partit van veure que havien de retirar-la ja que vam saber trencar els seus esquemes. Vam arribar a la mitja part amb una aventatge de 20 punts. 

A la segona part del partit vam seguir treballant bé d’inici, érem intenses tant en defensa com en atac, hi havia ordre i no baixàvem els braços. Pero ja a final del partit el vam donar per guanyat i ens vam relaxar una miqueta, hem d’aprendre a treballar durant tot el partit. 

Primera victòria de la temporada del Sènior Femení B i ben merescuda!! Seguirem treballant per a que no sigui la última!!!

Amb el patrocini de: