REUS DEPORTIU vs SFA

REUS DEPORTIU 31 – 42 MANYANET REUS A

Segon partit amb el sobrenom de derbi. Anem al camp del Reus Deportiu, rival dur i amb una pista complicada, on es reflectia al final del primer quart amb un 5-9 a favor.

El segon quart és disputat amb forces faltes on el Reus aprofita la línea de tir lliure per seguir anotant. Amb una defensa massa agressiva ens treu de les nostres caselles i això fa que no juguem el nostre joc però no sense seguir treballant, arribant a la mitja part amb 16-21.

El tercer quart, sabent que és important com sortir des de banqueta després del descans, pugem la defensa i millorem el nostre joc, afrontant una tímida zona del rival on aprofitem per escapar una mica del marcador, arribant al final del tercer quart 27-31, on falta encert i fluïdesa en el joc ens passa factura.

Intentem seguir la mateixa dinàmica en l’últim quart on aconseguim que el rival anoti pocs punts però no fa fàcil la nostra victòria, a la resta dels 5 minuts finals no tenim el partit a favor. Recuperem pilotes i realitzem contraatacs que ens decantem la victòria amb un 31-42 final. Ens quedem amb la feina feta i a seguir millorant com a equip! 5,6,7 Manyanet!

Amb el patrocini de: