MONTBLANC vs PB1

Aquest dissabte de bon matí, els nostres prebenjamins de 1r vam anar a Montblanc. Tot i esperar més de 30 minuts fora i començar el partit amb quasi 15 minuts de retard, vam aconseguir començar a jugar.

Vam sortir molt adormits, i és que matinar com ho vam fer, va ser normal que ens costés. Això sí, només va ser un quart, ja que el segon període va ser totalment diferent. I a partir d’aquí ja ningú ens va poder parar. Tot i que alguns ens superaven en alçada, les ganes de pilota i de lluitar van ser espectaculars.

Portem dos partits que estem treballant de valent i que ho estem fent molt bé. Es nota que aquest equip tenia moltes ganes de competir i aprendre. Els entrenadors estem molt contents i volem seguir sumant, per això no pararem de fer-ho.

Ens queden dos partits, i seran dos partits espectaculars, ja ho veureu!

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!

Amb el suport de: