ADT vs PIM

AD TORREFORTA 66 – 57 MANYANET REUS

Dissabte ens vam desplaçar a Torreforta per jugar contra ADT. Equip està invicte, com nosaltres, per tant sabíem que no seria un partit fàcil.

Ens hem trobat amb un equip seriós i amb les idees clares. Ens ha faltat moviment sense pilota i ser més agressius en atac. Ja portàvem dies dient que s’ha d’evitar les pèrdues de pilota. Quan hi ha molta diferència en  el marcador les pèrdues no són importants però quan els partits estan igualats aquestes penalitzen i molt. Hem donat molts bàsquets fàcils als locals que no han desaprofitat.

Tot i el cansament, per només ser 7 jugadors, vam posar les coses difícils als locals. En cap moment vam donar el partit per perdut.  En aquest sentit l’actitud dels nois es més que bona, ja que no vam deixar de lluitar i donar-ho tot dins a la pista. Partits com aquests ens fan créixer com a jugadors.

La propera jornada la tornada a casa aquesta setmana toca treballar per donar la sorpresa.

5, 6, 7 MA-NYA- NET!!!

Amb el suport de: