SFB vs PLOMS i ALCOVER

Partits de la jornada 3 i 4 contra el Reus Ploms, primer partit a casa seva, partit complicat on ens van superar en tots els aspectes, nosaltres sortim nervioses, pensant que serà partit difícil. En atac no ens van sortir les coses com volíem, no ens entraven les cistelles i en defensa no estàvem concentrades i ens van fer masses contraatacs, tot i així contentes perquè tot i el resultat no vam parar de treballar durant tot el partit.

El partit a casa va ser diferent, ja les coneixíem i ja sense por vam sortir a jugar, vam defensar molt millor, fent que els hi costés jugar i que es treballessin les cistelles. Nosaltres en atac vam moure bé la pilota buscant la millor opció i anant a per totes tot el partit. Aquesta intensitat defensiva es la que volem que les nostres jugadores tinguin a cada partit. Seguim treballant!

Jornada 5 i 6, els dos últims partits de la primera fase, juguem contra Alcover, el primer el juguem a casa, l’equip visitant juga amb 6 jugadores. Abans del partit parlem que tenim que aprofitar que som més jugadores, i més joves per imposar el nostre ritme, el que vam jugar la jornada anterior, amb una gran intensitat, en canvi ens acomodem el ritme passiu de l’equip visitant, només alguns minuts on pugem el ritme fan que recuperem pilotes i marxem del marcador, al veure una certa avantatge amb les rivals tornem al ritme baix, jugant lent, tot i així el partit ens serveix per anar practicant les jugades.

A casa seva segueix la mateixa dinàmica que el partit a casa, sortim amb l’objectiu de portar nosaltres el ritme i ens dura els primers 10 minuts, un cop veiem que ens marxem del marcador tornem al ritme lent, ens toca treballar als entrenaments per seguir un ritme alt d’intensitat per competir tots els minuts i no tindre tants alts i baixos. Seguim! Ara toca una setmana de descans per afrontar la segona fase que constarà de 4 partits.

5-6-7 MA-NYA-NET!

Amb el suport de: