CF vs LA SELVA

Partit de la jornada 4, contra la Selva del Camp a casa nostre, després d’uns partits sense afició per fi a casa tornem a tindre l’escalfó dels pares, on ens van animar des del minut 1. Nosaltres vam sortir nervioses cometen alguns errors en defensa, on permetien que les rivals fessin cistelles fàcils. Tornem a tindre alts i baixos durant el partit on juguem amb intensitat totes connectades, defensant i recuperant pilotes i anant a pel rebot fet que ens permetia fer cistelles. En quan baixàvem ens constava molt jugar. Per tant hem de seguir treballant per no tindre tants alts i baixos i seguir durant el partit la mateixa intensitat. Tot i així estem contentes pel treball que estan fent als entrenaments i als partits on cada vegada anem a millor. Seguim treballant! Aquesta setmana toca jornada de descans així que més temps per millorar cosetes. 

5-6-7 MA-NYA-NET!

Amb el suport de: