JMG vs BBG

MANYANET REUS 50 – 57 BÀSQUET BAIX GAIÀ

Aquesta vegada juguem contra el líder, un equip tot de 2n any. Tot i ser més grans d’edat que nosaltres, fem la millor primera part de la temporada. En defensa consistents i aturant molt bé als seus millors anotadors i en atac jugant amb alegria i molt valents. Tot i les alternances defensives (ens plantegen una zona 2-1-2 que ataquem amb prou solvència) arribem a la mitja amb un clar 32 – 16.

Aquest equip de Torredembarra no van líders perquè si, i a la segona part ho demostren, crec que més per demèrit nostre que mèrit d’ells. La dinàmica del partit canvia totalment, ens costa molt atacar la zona, estem desencertats de cara a l’aro i en defensa ens sobrepassen amb massa facilitat. Aconsegueixen igualar el partit en el minut 35. Marxem totalment del partit en els darrers 5 minuts i tot els temps morts demanats no aconseguim canviar la dinàmica. Un darrer parcial de 0 a 7 en contra ens porta a una derrota dolorosa però justa. 

Resultat final 50 – 57.

Esperem que siguem capaços de competir millor la propera setmana a camp del BBG. 5, 6, 7 Manyanet!!

Amb el suport de: