ARBOÇ vs JMV

ARBOÇ 35 – 80 MANYANET REUS VERD

Segona victòria dels nostres nois en aquesta temporada. Una vegada més, vam sortir adormits i amb el partit fet, cosa que no va ser així ja que Arboç se’ns va, inclús, posar pel davant del marcador.

Una reacció ràpida i castigadora al segon període, ens va donar les ales que necessitàvem per començar a treballar cosetes que en l’entrenament no les podem fer. Està molt bé això de fer bàsquets ràpids i fàcils, però millor està encara, treballar-s’ho i aprofitar per aprendre més.

Ens queda una assignatura pendent encara: madurar. Encara ens costa saber que per molt que algú estigui sol, per molt fàcil que sigui el partit, l’objectiu no ha de ser com més diferència en el marcador millor. No, enguany menys encara. S’ha d’aprofitar per treballar i aprendre noves maneres de jugar, maneres que durant els entrenaments no podem fer perquè tenim un nombre curt de jugadors.

Aquestes dues setmanes seguirem treballant esperant el calendari d’aquesta segona fase atípica.

5, 6, 7 MANYANET!

Amb el suport de: