JF vs MORELL

Dissabte 20/03 i diumenge 28/03 el Junior Femení va disputar els seus primers partits de la temporada contra el Morell.

La primera jornada la vam jugar a casa i va ser un punt a favor ja que vam sortir a jugar amb moltíssimes ganes i a demostrar que a casa nostra manem nosaltres. Vam tenir en tot moment molt clar que el partit ens donaria un bon resultat si la defensa era excel·lent i en atac seguíem un cert ordre. Vam acabar el partit amb els pels de punta i amb molt bones sensacions.

Durant la setmana següent vam seguir treballant per al segon enfrontament, però aquest cop vam sortir adormides i sense ganes de plantar cara, va anar passant el partit i les jugadores de l’equip rival cada cop eren més intenses i estaven més encertades, i això va fer que nosaltres ens despertéssim, però quan ens vam adonar ja era tard. 

Això ens serveix per veure que cada partit és diferent i no podem permetre’ns un moment de debilitat.

Toca seguir treballant aquests alts i baixos que tenim, però cal remarcar que malgrat no estar al 100% en aquesta segona jornada en cap moment vam baixar el cap i finalment vam acabar el partit plantant cara.

5-6-7 MANYANET!!