BBG vs JMV

BÀSQUET BAIX GAIÀ 44-37 MANYANET REUS VERD

Quasi, quasi ens emportem la victòria cap a Reus. I és que aquesta vegada sí que vam saber jugar com ho havíem de fer. Un bon inici de partit, i gairebé manant en tota la possessió de la pilota vam aconseguir ser els dirigents del partit.

A nivell de resultat numèric, només dir que a la falta de 5 minuts per al final del partit anàvem empatats a 35 punts. Però es que des del minut 30 fins al 35, gairebé, cap dels dos equips vam anotar. Nosaltres vam ser els que més vam llençar i provar de posar la pilota dins de l’anella, però, malgrat intentar-ho, la sort no va estar del nostre costat. Vam fer molt bones divisions i bons tirs, ben seleccionats, ben tirats, però no van entrar. Si haguessin entrat, el resultat hagués estat molt diferent.

Malgrat això, com deia a l’inici, el partit va ser nostre. Vam dominar el joc gairebé tot el partit, tant en atac com en defensa, malgrat que vam badar: contraatacs fàcils, no arribar a les ajudes … Però, tot i aquests errors, res en comparació amb dissabte passat. Moltes menys pilotes perdudes, responsabilitat individual defensiva, seguim finalitzant fins a sota, girant ràpid la pilota, movent-nos quan no la tenim … però hem de seguir rectificant errors: no estrellar-nos, doblar la pilota abans, carregar pilota a dalt a la primera passa d’entrada …

Marxem de vacances de Setmana Santa amb la feina arreglada, no feta, perquè encara ens queda per rectificar, però sí amb els deures fets a curt termini. Vacances merescudes, per recarregar piles i tornar amb molta més força i ganes de seguir millorant.

5, 6, 7 MANYANET!!!