SFA vs SAMA VILANOVA

MANYANET REUS A 45 – 68 SAMA VILANOVA

Primer partit després d’un any completament sense cap al·licient competitiu. 
Per les nostres jugadores, igual que per totes, va ser complicat veure que finalment competíem fins 5 minuts abans del partit. Amb tants intents fallidos, ja no sabíem que pensar.

El partit no va anar com volíem, potser podríem dir que tampoc ho esperàvem, però hem de ser sinceres quan diem que era una possibilitat.

L’equip va sortir sense un ritme que l’altre equip si que tenia i això va condicionar el primer parcial amb un 10-20 a favor de les visitants.

La defensa va ser massa permissiva i l’atac molt desconcertat, però tot això va lligar amb el fet de no tenir el ritme de joc, i no només per culpa de l’any d’inactivitat, sinó per les absències i les circumstàncies amb les quals hem hagut d’entrenar.

El segon quart, on ja estàvem més tranquiles i teníem clar on havia d’anar la pilota i com atacaven les visitants, vam poder-lo competir.

Però el 3r quart el va marcar un parcial de 4-12 a favor de les visitants.

Som equipo nou i estem treballant per fer les coses dia a dia millor. El treball està i els partits ens han de servir per agafar una mica confiança amb nosaltres mateixes.

Així que aquest dissabte anirem a full a Vilanova, a demostrar’ls-hi que som un equip totalment diferent del que van comprovar aquest passat finde.

Som-hi noies!!!