SMA vs MONJOS

MANYANET REUS A 61 – 57 ELS MONJOS

Aquesta setmana ens visita Els Monjos, equip que estava una categoria per sobre la temporada passada i que va en la 3a posició de la classificació.  Els nostres sèniors veníem de 3 derrotes consecutives i amb la moral una mica baixa. Però avui hem sortit molt bé, encertats en atac i defensant agressivament els jugadors claus dels visitants. Un primer parcial de 15-6 ens donava molta esperança en un partit que en principi no ens era massa favorable. El primer quart finalitza 19-14.

El segon quart comença amb poc encert dels nostres, que els Monjos aprofita per girar la dinàmica del marcador. Estem fins a 5 minuts sense anotar però un parcial 12-2 ens permet arribar a la mitja part amb un 31-31 que ens seguia donant esperança.

En el tercer quart les defenses s’imposen a l’atac. Els Monjos amb una zona 1-3-1 ens posa les coses difícils, però ells tampoc anoten. Tot i així els visitants marxen al final del 3r quart 4 punts per sobre 40-44.

La reacció dels nostres noies arriba en el darrer quart! Els Monjos segueix en Zona i nosaltres que amb paciència busquem tirs alliberats que anotem. Aquest encert en atac i la bona defensa ens permet un parcial de 16 a 4. El marcador mostrava un 56 – 48 a manca de 3 minuts. Però no podia ser tant fàcil. Ens tocava patir com sempre! Parcial 2 – 8 en contra a manca de 1 minut. Marcador 58-57. L’esgotament físic ens arriba, però no volíem deixar escapar la victòria. Busquem opcions interiors i les aconseguim !! Un darrer tir lliure a manca de 10 segons ens permet respirar tranquils i aconseguir una victòria que ens dóna benzina per a seguir treballant i premiar el nostre esforç diari als entrenaments! 

5, 6, 7 Manyanet!! 

Crònica patrocinada per:

apireus lona gran