DOBLE PARTIT DEL PIF

REUS DEPORTIU 22 – 71 MANYANET REUS

Visitem la pista dels veïns del Reus Deportiu, ha estat un partit molt lluitat pels dos equips, però on el nostre millor nivell tècnic ha marcat la diferència clarament en el marcador. Tot i que el primer quart finalitzava 0-3, a partir del segon quart, les nostres noies han treballat de valent en defensa i  han aconseguit cistelles ràpides que ens han permès marxar en el marcador. Hem seguit lluitant, tot i que la pista gran del Reus se’ns ha fet llaaaarguíssimaaa!!  Al final un bon partit de les nostres noies que han lluitat com unes Vikíngues!!

MANYANET REUS 55 – 36 ELISABETH DE SALOU

Partit del qual hem d’aprendre coses!  La primera: no hi ha contrari petit! Tots els partits s’han de jugar! i les diferències a la classificació s’han de demostrar a la pista. La segona: en un partit passen moltes coses,  i cal saber fer un pas endavant quan no surten com vols. Cal lluitar sempre més que l’adversari esportiu!

Tot això ve per què el que tenia que ser un partit competit però plàcid se’ns ha complicat molt! No podem controlar tot el que passa durant la setmana ( intercanvis, extraescolars, lesions , malalties…). Però les que estem hem d’anar a tope. No podem pensar en les que no estan, però si en les que han pogut venir a jugar. Si ens han de guanyar que sigui per què ho fan millor que nosaltres i si és així les felicitem. Però les adversitats s’acumulaven avui i hem tingut por a perdre, i hem baixat els braços una estona. A la mitja part el marcador mostrava un 16-21.  A la segona part ens hem tranquil·litzat, hem recuperat la intensitat en defensa i totes les jugadores han fet un pas endavant. Al final el 55-36 mostra una diferència que en el camp no ha estat real. Tot i així, aquest partits també serveixen per millorar i aprendre dels nostres errors.  

5, 6, 7 Manyanet!!!

Crònica patrocinada per:

apireus lona gran