SALOU C vs SMB

C.B. SALOU C 74-58 MANYANET REUS B

Dura derrota del sènior masculí b a casa de Salou aquest diumenge al migdia. La falta de ganes de jugar i la manca de sentiment d’equip van dominar en tot el partit, en canvi, Salou va estar molt encertat i ens va derrotar amb una defensa impenetrable. 

Nosaltres no vam fer res destacat, però un mal segon quart on només vam aconseguir anotar 10 punts, i on els locals en van posar 26 … Vam regalar quasi bé el partit, totes les faltes eren en accions de tir, i totes, bàsquet més tir adicional. Si que és veritat que eren superiors, especialment a nivell físic i sabien molt bé com moure’s per fer-nos mal (basquetbolísticament parlant).

Està clar que ens hem de posar les piles i madurar, diumenge vam tocar fons, això significa que ara hem d’anar cap a dalt, junts. Tenim dues setmanes per treballar molt, per recuperar sensacions i tornar a ser l’equip que gaudeix del bàsquet, com ho hem arribat a fer, que, tot i perdent, hem sortit amb molt bon gust de boca. 

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!

Crònica patrocinada per:

apireus lona gran