CB MORELL vs CMV

C.B. MORELL 04 70-66 MANYANET REUS VERD

Segona derrota d’aquesta fase final per als nostres cadets verds, a la pista del Morell. Segona derrota que coincideix d’hora i dia de la setmana, dissabte a les 9:15, amb l’altra derrota, contra Ploms. Potser, això de jugar tant aviat no ens va bé …

El que està clar és que no vam treballar tot el que podíem fer, l’individualisme li va prendre lloc al joc col·lectiu i grupal que ens caracteritza. Vam jugar en pista lateral, vam perdre algunes pilotes per trepitjar la línia de fora, no vam saber controlar el temps, com tampoc estàvem gaires connectats. Tot i això sempre que l’equip local se’ns escapava en el marcador érem capaços de remuntar i igualar-los. Però una vegada allà, ens desinflàvem i els tornàvem a deixar escapar. 

Això sí, val a dir, que en l’últim període vam ser capaços de retallar la distancia en el marcador, fins quedar-nos a 4 punts, ja que se’ns van marcar a 12. Amb aquest marcador, el partit de tornada se’ns presenta molt més factible remuntar, sobretot si juguem com sabem. 

5, 6, 7 MA-NYA-NEET!!

Crònica patrocinada per:

apireus lona gran