TBC vs SMB

TBC COMA-RUGA 71-68 MANYANET REUS B

Primer partit de la segona volta i primera derrota contra un rival que pintava més fàcil guanyar-los. Tot i que a l’anada, a casa ens va costar força poder marxar en el marcador i parar un parell de jugadors seus, especialment en el joc interior però també un jugador que té, i aquest partit també va tenir, un gran encert des de la zona de 6,25.

La base del nostre èxit al partit passa pel treball, especialment per la defensa, però això moltes vegades no va, i quan hi va, no ho fem en atac. Ens atabalem quan les cistelles no entren, especialment des de la línia de 3 punts, potser hauríem de llençar de més a prop. 

Seguirem treballant, aquest dissabte rebem a l’ADT al pavelló a les 16:00. Esperem poder tornar a recuperar les ganes i la confiança en nosaltres mateixos.

Crònica patrocinada per:

vill-rus