CMV vs CUNIT

MANYANET REUS VERD 73 – 70 CUNIT

Excel·lent partit del cadet masculí verd aquest dissabte. Victòria durament treballada, i tot gràcies a una grandíssima defensa.

El que portem dient tota la temporada, dissabte va sortir una mica aquest concepte: sabem que després d’una gran defensa i sent un bon fortí, podem atacar moltes més vegades i tenir un major encert, perquè la motivació, les ganes i la il·lusió augmenten, i això repercuteix en una millora del percentatge.

Tot i això, arribem a la mitja part amb una diferència de 15 punts a munt en el marcador, comencem el 3r període molt fluixets i ens aconsegueixen atrapar… Així fins a arribar al final del partit i havent de treballar una altra vegada de nou. No podem tenir aquestes petites baixades.

Aquest dissabte més i millor contra Salle Reus!

Crònica patrocinada per:

vill-rus