ADT vs CMV

AD TORREFORTA 41-69 MANYANET REUS VERD

Aquest dissabte els cadets verds vam anar a jugar al camp del ADT a una hora un pèl rara, a les 7 del vespre. Segurament per aquesta hora ens va costar força entrar al partit, i, a més, quan ho vam fer, va ser a través de la gran defensa, apretant línies de passada i robant pilotes abans que ens creuessin el mig camp. 

Això sí, val a dir que va costar que no ens pillessin el contraatac o que ens fessin cistelles fàcils. Però en regles general, el partit va anar força bé, i tot i que vam assolir una major distància en el marcador que amb la que ens vam quedar, que no és poca, vam fallar molts llançaments a cistella, alguns, molt fàcils.

Aquesta setmana estem treballant per rebre a casa al CB VILA-SECA i acabar d’arrodonir aquesta volteta mentre esperem l’últim partit de l’any, el 14 desembre a casa contra el TGN.

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!

Crònica patrocinada per:

GUTI BUS