VALLS vs AF

Aquest cap de setmana hem jugat contra Valls a la pista exterior de l’escola Enxaneta.

Tot i el resultat, avui el nostre equip no ha estat encertat.

Hem sortit despistades, poc concentrades i jugàvem adormides. Hem tingut diferents canvis de ritme i intensitat irregulars, sense acabar d’estar implicades al 100% en tot el partit. Els nostres erros (entrades fallades soles, passes a l’equip rival entre altres) han fet que tota l’estona penséssim en que anàvem per darrera del marcador, tot i el resultat positiu. Això ens fa pensar que si no sortim a jugar amb ganes, concentrades i a una intensitat màxima és igual quin sigui el resultat, no té valor sense esforç ni donar el millor de nosaltres. 

Així doncs noies, ens toca continuar treballant, esforçant-nos i millorant. Som un equip de lluitadores i ho hem de demostrar a cada partit, sense excuses. Nosaltres podem i sabem que la lluita i l’esforç són la única victòria. Ens encanta el bàsquet i ens posarem les piles. 

5, 6, 7 MANYANET!

Amb el suport de:

imatge blau logos