SMB vs AGUILES

MANYANET REUS B 74-68 CB AGUILES

Grandíssima victòria a casa davant d’un dels equips co-líders de la classificació, però també per a nosaltres!

Dissabte, després de la presentació, els nostres sèniors b tenien una important cita, trobar-se cara a cara un rival al que li tenim molt de respecte en la competició, ja que va ser una prova de foc. Vam fer un excel·lent treball en tot, tant en atac com en defensa. Considero que va ser el primer partit que vam defensar intensos durant tooooot ell, i que en atac vam saber jugar amb cap, amb visió de joc i en saber quan he de triar llençar a cistella. 

Per primera vegada, la defensa en zona no se’ns va entrebancar i la vam saber atacar treient faltes i, punts!!! En defensa, la comunicació va ser clau, tot i que ens trencaven amb molta facilitat, també, mirar de sortir més agressius al bloc, però val dir que vam estar molt millor que altres vegades!

Seguiu treballant nois, aquest diumenge ens toca un altre rival difícil, el Sant Pere i Sant Pau, importantíssim!

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!

Amb el suport de:

imatge blau logos