IM vs VALLS

MANYANET REUS vs CB VALLS

L’últim cap de setmana vam jugar a casa contra el C.B. Valls. Un partit que prèviament ens produïa incertesa ja que estem a una lliga molt competitiva i no coneixíem al rival d’anys anteriors. 

El partit va començar amb un ritme molt bo, tothom volia sumar, els jugadors van defensar com mai i van deixar-se la pell els primers cinc minuts. Arribava el canvi de quart i teniem una barreja d’alegria, adrenalina i nervis. Havíem de seguir amb aquest ritme, i ho vam fer, vam millorar l’encert a mesura que passaven els minuts, estàvem contents i orgullosos del nostre joc i ho vam gaudir.

Vam arribar a 6 punts d’avantatge, però en arribar als minuts finals els nervis i les ganes de guanyar anaven més ràpid que els nostres caps. Moltes faltes d’equip van portar, tant al visitant com a nosaltres, repetides vegades a línia de tir lliure. Vam acabar en pròrroga, tres minuts més de tensió i competitivitat. Anàvem carregats de faltes i amb dos expulsats. 

Al sonar el clàxon ens miràvem amb desil·lusió, un cop fort per tots, vam acabar perdent de 3 punts. Personalment, tots els jugadors mereixien portar-se la victòria a casa. Tots som nous a la categoria i ens falten més partits com aquests per aprendre a competir. Però ara ja ha passat i el que ens queda és aprendre d’allò, aixecar-nos més forts que mai! 

Millorarem als entrenaments, i treballarem sense descans per fer d’aquests nens uns grans jugadors i millors persones! Molta força!

Laia i Ariadna.

Crònica patrocinada per:

ClimAhorro